Kejn: Razmisliću o inostranstvu

Engleski fudbalski reprezentativac Hari Kejn rekao je da je srećan u Totenhemu, ali da ne isključuje mogućnost odlaska u inostranstvo.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 05.10.2017.

22:25

Kejn: Razmisliću o inostranstvu
Getty images

"Ništa nije isključeno. To nije nešto što definitivno želim da uradim, srećan sam u Totenhemu ali videćemo šta će se dogoditi", rekao je Kejn, preneli su britanski mediji.

Kejn je u decembru potpisao novi ugovor s Totenhemom do 2022. godine, a prošle sezone osvojio je zlatnu kopačku u Premijer ligi za najboljeg strelca. On je ove sezone postigao 14 golova u svim takmičenjima za Totenhem i Englesku, od kojih je 13 postigao u septembru.

Kejn je biti kapiten Engleske u utakmici protiv Slovenije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Reprezentacija Engleske je prva u grupi F i obezbedila je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji upravo golom Harija Kejna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: