Milan "puca" na 300 miliona – stiže Morata za 70!

Italijanski velikan Milan potrošio je ovog leta 190 miliona evra na transfere, ali bi ta cifra lako mogao da poraste 300.

Izvor: AK

Ponedeljak, 17.07.2017.

11:35

Milan
Foto: Getty images

Minhenski Bajern je potvrdio da dva kluba pregovaraju o transferu Renata Sančesa, za koga Bavarci traže 35 miliona evra.

U međuvremenu, španski mediji prenose da je Alvaro Morana "na granici" transfera iz Reala u Milan za 70 miliona.

Morata insistira na odlasku sa Santjago Bernabeua, spekulisalo se da bi mogao da pređe u Mančester Junajted, ali je Žoze Murinjo doveo Romelua Lukakua.

Sada se okrenuo Milanu koji mu navodno nudi godišnju platu od deset miliona evra, za povratak u Italiju gde je proveo dve sezone u Juventusu i na 93 utakmice postigao 27 golova.

Prošle sezone je dao 15 za Real u LaLigi, iako je počeo tek 14 utakmica. Upravo zbog statusa rezerve Morata želi da napusti "kraljevski klub".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: