Utorak, 04.04.2017.

23:32

Novi trener Vojvodine debituje u Kupu

Aleksandar Veselinović debitovaće u sredu na klupi Vojvodine, protiv Borca iz Čačka, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Novi trener Vojvodine debituje u Kupu
Foto: StarSport

Veselinović je treći trener novosadskog tima ove sezone, a ekipu preuzima nakon tri poraza u poslednja četiri kola.

"U ovom trenutku, svaki normalan i ozbiljan čovek imao bi pomešana dva osećanja - zadovoljstvo i odgovornost, oba su u vezi sa tradicijom, istorijom, renomeom i ugledom Vojvodine u srpskom fudbalu, pri čemu iz iskustva znam i koliko se vrednuje, odnosno kakav autoritet ima i u Evropi", rekao je Veselinović.

On je dodao da znajući ko je sve igrao i bio trener u Vojvodini oseća veliku odgovornost da na kraju puta svi imaju razloga za zadovoljstvo.

"Rezultati su uglavnom merilo svega, iako često nisu u sinhronizaciji sa radom, ali obećavam samo ozbiljnost, posvećenost i profesionalizam", poručio je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: