Dan I: Mnogo mečeva, uzbuđenja i mnogo gemova

Posle pauze od dva meseca na programu je jedan od četiri najveća teniska turnira i nova prilika da se dobro zabavimo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

10:25

Dan I: Mnogo mečeva, uzbuđenja i mnogo gemova
EPA/JOHN G. MABANGLO

Rubrika „Tipovi“ nastavlja sa radom i na US openu, uz nadu da ćemo biti bolji nego na Vimbldonu, kada nismo mogli da pogodimo apsolutno ništa.

Poslednji Gren sezone donosi nam mnogo uzbuđenja i nekoliko važnih pitanja, što može da otvori više opcija prilikom tipovanja.

Takođe, vi nam u komentarima šaljite svoje predloge i sugestije, a mi ćemo ih rado prihvatiti.

Pa, da vidimo šta nas čeka prvog dana, odnosno noći u Njujorku...

Rodžerio Dutra Silva – Marin Čilić

Hrvatski teniser napravio je najbolju moguću uvertiru pred US open titulom na Mastersu u Sinsinatiju, čime je došao do prvog trofeja na turnirima iz serije 1.000. Čilić je 2014. godine osvojio Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu, sada i Masters, ali je zanimljivo da nema nijednu titulu na turnirima iz serije 500. Nastup u Njujorku počinje duelom sa brazilskim veteranom – Dutra Silva ima 32 godine, trenutno je 108. na ATP listi, a najviši plasman imao je u 2013. kada je bio 82. Ovde se očekuje sigurna pobeda Marina, mada su bukmejkeri odredili poprilično nisku granicu, koju bi Dutra Silva mogao da prebaci.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 26,5 gemova) – kvota 1.55.

Žo-Vilfred Conga – Gvido Andreoci

Nema mnogo dileme oko ovog para, Conga je veliki favorit i očekuje se ubedljiva pobeda Francuza. Andreoci je trenutno je 133. na svetu, dva mesta niže od najboljeg ranga u karijeri. Ima 25 godina i jedan glavni žreb Gren slem turnira iza sebe – baš na US openu pre četiri godine ispao je u prvom kolu od Nišikorija. Za razliku od susreta Dutra Silva – Čilić, granica je ovde dosta viša, pa će Argentincu biti veoma teško da je dostigne.

Predlog: Minus gemovi (u meču će biti odigrano manje od 31,5 gema) – kvota 1.70.

Gael Monfis – Žil Miler

Već prvo kolo US opena donosi nam jedan zanimljiv duel, koji bi mogao da ode i u pet setova. Monfis i Miler vole da igraju na betonu – Luksemburžanin je je igrao četvrtfinale u Njujorku 2008, dok je Francuz u dva navrata stizao među najboljih osam. Gael jeste favorit, ali ni Žil se neće predati i ne bi bilo preveliko iznenađenje ukoliko bi trijumfovao.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 39,5 gemova) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: