Kjuban želi LeBrona u Meveriksima

Vlasnik Dalas Meveriksa Mark Kjuban jasno i glasno je izneo nameru da ovog leta angažuje LeBrona Džejmsa.

Izvor: IK

Petak, 21.05.2010.

10:30

Default images

U NBA krugovima za mesec i po dana glavna tema i najtraženiji igrač biće dvostruki uzastopni najkorisniji igrač lige. On 1. jula postaje slobodan agent i svaki od 30 NBA ekipa koje imaju prostora u seleri kepu biće u redu na pregovorima, pokušavajući da ponude nešto više od svojih konkurenanta.

Tako će sigurno biti i sa zabavnim milijarderom iz Teksasa. On je u emisiji CNN „Money“ rekao da će verovatno svi biti zainteresovani za Džejmsa, pa tako i on. Kjuban je istakao da bi bilo veoma teško potpisati ga kao slobodnog agenta, ali posao u kome bi potpisao ugovor sa Klivlendom i onda bio prosleđen u razmeni u Dalas nešto vrlo verovatno.

Ako DŽejms do 1. jula ne pronađe zajednički jezik sa upravom Kavalirsa, on postaje slobodan agent bez restrikcija.

Zbog ovakve izjave, Kjuban bi mogao da ponovo bude kažnjen od strane lige. Po NBA pravilniku, odgovor „bez komentara“ je jedini odgovarajući u slučaju da predstavnici medija upitaju zvaničnike o slobodnim agentima pre prvog jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: