Petak, 31.10.2008.

10:42

Bajnam još 4 godine "Lejkers"

Izvor: B92

Default images

Ekipa Los Andjeles Lejkersa produžila je u četvrtak ugovor sa centrom Endrju Bajnamom na još 4 sezone, čime je sprečila talentovanog centra da postane slobodan u narednom prelaznom roku. Bajnam će za novi četvorogodišnji ugovor zaraditi 58 miliona dolara ( u ovoj zaradjuje 2,8),uz klauzulu da će četvrta sezona biti opciona za Lejkerse.

Da nisu postigli dogovor do petka, Lejkersi bi bili primorani da čekaju početak narednog prelaznog roka, a Bajnam bi bio neograničeno slobodan.

Centra koji je uzet sa drafta 2005.godine kao 10.pik do povrede kolena bio je pravo iznenadjenje prošle sezone. Ubacivao je 13 poena uz 10 skokova i 2 blokade po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: