O Nil zatražio trejd u Lejkerse

Izvor: B92, ESPN

Utorak, 07.08.2007.

01:22

Default images

Prva zvezda Indijana Pejsersa Džermejn O Nil i zvanično je zatražio od čelnika tog kluba da ga trejduju u Los Andjeles Lejkerse: ”Vreme je da krenem dalje. Lejkersi su tim u koj bih želeo da predjem, Ako je to neizvodljivo nemam ništa protiv Nju Džersi Netsa. Pejsersi su očigledno u fazi renoviranja tima. Ja nemam vremena ponovo da čekam pet godina da bih se našao u situaciji da se borim za titulu” rekao je O Nil na dobrotvornoj utakmici koju su upravo u Kaliforniji organizovali Beron Dejvis i Pol Pirs.

Prvi operativac kluba legendarni Leri Bird nije odbacio mogućnost “pravljena posla” sa Lejkersima,ali ostaje pitanje šta bi tražio od kalifornijskog tima, i šta su Bas i Kupčak spremni da daju u zamenu za O Nila: “Svi treba da znaju da je Džermejn postao All star igrač u Pejsersima, i ako budemo obavili trejd, normalno je da želimo ekvivalentnu vrednost u zamenu”,

Da su neki razgovori izmedju dva kluba vodjeni,potvrdio je i O Nil, koji je dodao da je njegov sadašnji klub tražio mnogo od Lejkersa: “U slučaju da se ne dogodi ništa, sačekaću još jednu sezonu, i onda kao slobodan agent preći u drugi klub” rekao je O Nil.

Ovaj nekadašnji igrač Portlanda, odigrao je sa 20 poena i skoro 10 skokova po meču jednu od najboljih sezona u karijeri, ali je posle nekoliko razmena, ostao usamljen u timu koji se trenutno renovira. Eventualni dolazak u Lejkerse, verovatno bi primirio i Brajanta koji je zatražio, (pa demantovao) trejd iz Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: