Čikago želi da dovede Radmanovića?

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2004.

23:38

Default images

Kraj regularnog dela sezone nije doneo radost Sijetl Supersoniksima koji nisu uspeli da se plasiraju u plej of NBA lige.Takav ishod nije iznenadio mnoge, s obzirom na veliki broj povredjenih igrača tokom sezone, i to onih ključnih Rej Alena, Brenta Berija, Rašara Luisa, pa i talentovanog rukija Nika Kolisona.

Vladimir Radmanović za sobom ima sezonu u kojoj je u svim kategorijama popravio statistiku, ali ponovo nije dobio mesto konstatnog startera u Soniksima, iako se mesecima spremao upravo za to. Već pred All star brejk bilo je glasina da će Radmanović promeniti klub, a sada, na kraju sezone, takav rasplet izgleda sve verovatniji.

Prema pisanju Čikago San Tajmsa, Bulsi su već sada zainteresovani za usluge reprezentativca Srbije i Crne Gore. List navodi da će Čikago ponuditi Sijetlu razmenu za centra Tajsona Čendlera.

Radmanović je u Sijetlu proveo tri sezone, a ovih dana je u intervju Sijetl Tajmsu otvoreno izarzio nezadovoljstvo statusom u timu. Radmanović je rekao da "ne može da se kaže da su protraćene godine u sijetlu, ali da pre svega želi da igra i dobije pravu priliku".

Radmanović je ponovio da je prihvatio da igra krilnog centra, igra to ni po konstituciji nikako nije, samo da bi dobio minute u kod trenera Mek Milana. List ističe da je Vlada Radmanović možda već odigrao svoju poslednju utakmicu za Sijetl u Ki Areni (protiv Hjustona 21 poen) i da su misli sada rpe svega okrenute ka reprezentaciji Srbije i Crne Gore.

"Mislim da su ljudi u klubu već odlučili šta će biti samnom ovog leta. Ako se budem vraćao, radiću ono što mi se kaže.Ako ne bude tako, nije kraj sveta.Igraću košarku, samo ne u ovom timu".

Radmanović je sezonu završio sa prosekom od 11,8 poena, 5,3 skokova, 1,8 asistencija i 1 ukradenom loptom po utakmici, za prosečno 30 minuta na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: