Oklahoma ne dâ Vestbruka – 220 mil. za pet godina

Oklahoma Siti Tanderi spremili su novi petogodišnji ugovor Raselu Vestbruku vredan čak 220 miliona dolara.

Izvor: PT

Petak, 28.04.2017.

09:00

Oklahoma ne dâ Vestbruka – 220 mil. za pet godina
Getty Images

Vestbruk je u ligaškom delu sezone u proseku beležio istorijskih 31,6 poena, 10,7 skokova i 10,4 asistencije, a pritom je ostvario 42 tripl-dabl – čime je oborio rekord Oskara Robetrsona star 56 godina.

Oklahomu je odveo u plej-of gde su posle pet utakmica poraženi od Hjuston Roketsa u prvoj rundi postsezone.

Shodno enormnom značaju koji ima u ekipi, Tanderi su ovog leta pripremili novi petogodišnji ugovor, prema kojem bi Ras godišnje zarađivao više od 40 miliona dolara, prenosi ESPN.

Nisam još razmišljao o produžetku, ali očigledno je Oklahoma mesto gde želim da budem“, rekao je Rasel novinarima.

Vestbruk je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor vredan 86 miliona dolara, međutim – samo prve dve godinu su obavezujuće, dok treće ima opciju da napusti ekipu ukoliko bude želeo.

Zbog novog kolektivnog ugovora, Rasel je u mogućnsoti da već ovog leta potpiše novi, pa se očekuje da Oklahoma učini tripl-dabl mašinu najplaćenijim igračem u istoriji NBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: