Milioni Italijana već rezervisali letovanje

Više od devet miliona Italijana zna gde će ići na letovanje i već su rezervisali mesta, a drugih 16 miliona jos nije odabralo metu, ili su nedlučni da li će uopšte ići na letovanje, piše agencija Ansa i poziva se na istraživnaje koje je provela najmoćnija organizacija koja zastupa interese turističkih radnika u Italiji “Konfturizmo”.

Izvor: B92

Subota, 15.05.2021.

13:27

Milioni Italijana već rezervisali letovanje
Foto: deposit/AnaIacobPhotography

Ohrabrujući rezultati tumače se željom Italijana za odmorom, promenom i putovanjem, daljim popuštanjem anti-kovid mera, uspehom vakcinacije, i ukidanjem obaveznog karantina za sve koji dolaze iz zemlja članica EU.

Najveći broj ispitanih odmor će provesti u Italiji, a zatim kao odredište sledi Španija,Grčka i Francuska.

Prema tumačenju rezultata istraživanja Španija privlači veliki broj posetilaca ne samo kao tradicionalna turistička meta već i zbog svoje koherentne politike, jer za vreme pandemije nikada nije uvela obavezu karantina sa strance.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: