Grad koji će vam platiti 100 dolara da ga posetite - zainteresovani?

Kalifornijski obalski grad San Luis Obispo platiće 100 dolara za prvih 500 turista u zimskoj sezoni.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

18:00

Grad koji će vam platiti 100 dolara da ga posetite - zainteresovani?
foto: thinkstock

Da bi dobili novac, potencijalni turisti moraju rezervisati minimum dva noćenja u nekom od gradskih hotela preko zvaničnog gradskog sajta. Čim rezervišete sobu, potvrdu o rezervaciji pošaljite na mejl info@sanluisobispovacations.com i dobićete kod za promociju.
foto: thinkstock
Ponuda važi samo za prvih 500 turista koji se jave na mejl. Nažalost, ako ne dobijete povratni kod znači da niste ušli u prvih 500 turista tokom zimske sezone koja traje od 1. januara do 31. marta.

Radi se o gradu u kom postoji mnogo toga što bi trebalo videti, uključujući umetnost jakog španskog uticaja, ali i čuvenu dolinu Bablgam, tačnije ulicu dugačku 21 metar koja je u potpunosti prekrivena žvakaćim gumama. Pretpostavlja se da je dva miliona žvakaćih guma u pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: