Pitala je profesora da povede psa na predavanje, njegov odgovor...

Kako je uragan Irma nailazio, Džesika Levis morala je da se skloni kod svojih roditelja u Atlantu. Sa sobom je rešila da povede i svog psa.

Izvor: B92

Subota, 16.09.2017.

08:40

Default images

Međutim, iako su sva predavanja bila odložena, na jedno je morala da ode. Kako je njen pas već bio sa njom, zamolila je profesora da ga povede na predavanje.

"Doktore Kenedi, zovem se Džesika Levis i slušam Vaša predavanja iz Političkih nauka. Iako će Vaš odgovor na moje pitanje verovatno biti 'ne', postaviću ga i nadati se da ćete biti dovoljno kul da ipak kažete 'da'. Zanima me mogu li na Vaše predavanje da povedem svog psa? To bi mi uštedelo mnogo vremena jer je Vaše predavanje poslednje predavanje koje imam, a želim što pre da napustim grad kako bih izbegla gužvu i uragan. Obećavam da će moje kuče biti jako dobro i da će nas ometati što je manje moguće. U prilogu Vam šaljem fotografije da se sami uverite koliko je slatka."
Odgovor koji je usledio nasmejao je i oduševio ceo svet.

"Jeste li mislili da ću, ako me nazovete kul profesorom, popustiti i reći 'da'? Prevarili ste se. Ono zbog čega ću popustiti jeste činjenica da je vaš pas dobar i pristojan. Povedite je!" Svih sat vremena i petnaest minuta kuče je bilo tiho, mada je nije baš držalo mesto. Šetalo je od osobe do osobe koja je nešto govorila i zahtevala maženje.

Stekla je mnogo novih prijatelja i pokazala da je vrlo pametna. Ono što je oduševilo celu salu je apsolutno neverovatno. Svaki put kada bi profesor pitao da li je nekome nešto nejasno, njen pas bi se oglasio i "postavio" pitanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: