Pariz: Lov na odbeglog tigra se nastavlja

Lov na tigra koji je primećen na parkingu jednog supermarketa u Francuskoj danas se nastavlja.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.11.2014.

17:03

Default images

Pripadnici policije, žandarmerije, vojnicu i vatrogasci, uz podršku helikoptera i termičkih kamera, tragaju za životinjom u zoni veličine četiri ili pet fudbalskih terena u Montevrenu, oko 40 kilometara istočno od Pariza.

Jedna žena se juče obratila vlastima pošto je videla veliku mačku na parkingu supermarketa. Ona je uspela i da fotografiše tigra, a kasnije u toku dana je životinja viđena i na drugoj lokaciji.

Žiteljima Montevrena i okolnih mesta savetovano je da ne idu pešice i da izbegavaju šumovite predele. Snage bezbednosti raspoređene su oko škola, posebno pre početka nastave.

Vlasti su na osnovu raspoloživih informacija potvrdile da je u pitanju tigar, mada je prilikom sličnih dojava u prošlosti utvrđeno da je odbegli tigar zapravo velika mačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: