Kultura

Četvrtak, 04.04.2019.

10:30

"Hipnoza jedne ljubavi" u Torontu

Predstava Zvezdara teatra "Hipnoza jedne ljubavi" gostovaće 13. i 14. aprila u teatru "Izabel Bader" u Torontu.

Izvor: B92, Tanjug

Foto: Thinkstock/ilustracija

Predstava je rađena po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića. Jedna od tema prisutna u komadu jeste odlazak iz Srbije, početak novog života negde daleko, pa će publika iz Kanade i na taj način moći da se poveže sa ovom bajkovitom pričom o ljubavi, kaže se u saopštenju pozorišta.

U Kanadu putuje ekipa glumaca u sastavu Slobodan Boda Ninković, Anica Dobra, Mina Sovtić, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Jovan Jovanović. Ovo je, kako navode u pozorištu, retka prilika da velika ekipa poput ove putuje na drugi kraj sveta i to podrazumeva da se tamo pravi scenografija.

Ona se posebno izrađuje za ovu predstavu da bi bila prilagođena sceni teatra "Izabel Bader", ali i sasvim nalik onoj na koju je ekipa predstave navikla u domaćem pozorištu. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta "System Entertainment".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: