Premijera 7. sezone "Igre prestola" isti dan i u Srbiji, i u SAD

Ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, sedme sezone serije "Igra prestola VII“ ("Game of Thrones VII“) HBO će emitovati u Srbiji istovremeno kada i u SAD:17. jula, u noći između nedelje i ponedeljka u 3.00 po lokalnom vremenu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.07.2017.

12:14

Premijera 7. sezone
foto: promo

Prva epizoda sedme sezone „Igre prestola“ istog dana biće u jutarnjim satima premijerno dostupna i na našoj usluzi video-snimaka na zahtev HBO GO a tokom dana i na HBO On Demand, dok je dodatno prikazivanje na HBO kanalu zakazano istog dana u udarnom terminu u 20.00 h.

Nove epizode emituju se svakog ponedeljka u istom terminu a biće dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

Šta vas očekuje u novoj sezoni?

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

Zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina, ova hit fantastična serija prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.

Izvršni producenti serije IGRA PRESTOLA su Dejvid Beniof, D. B. Vajs, Kerolin Štraus, Frenk Dolger i Bernadet Kolfild; izvršni koproducenti su Brajan Kogman, Gajmon Kesidi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: