Prve scene sa snimanja nastavka filma "Džon Vik" VIDEO

Američki glumac Kijanu Rivs se ponovo vraća svom poslu, a publika sa nestrpljenjem očekuje njegov ulogu u filmu "Džon Vik" (John Wick). Sudeći po fotografijama sa snimanja čeka nas vrlo uzbudljiv nastavak…

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

18:28

Prve scene sa snimanja nastavka filma
Foto: Gettyimages

"Treće poglavlje" nastavlja se tamo gde je "stao" poslednji film, a jedna od najboljih scena "Džon Vika" jeste momenat kada Kijanu jaše konja ulicama Njujorka i juri glavnog negativca dok drži uperen pištolj ka njemu.

Kako je poznato, "Džon Vik 3" se trenutno snima u Njujorku, tačnije Bruklinu i Menhetnu, a Kijanu se potpuno pripremio za ovaj projekat. Naime, on je bez ikakvih problema izveo neke od najzahtevnijih scena u filmu za koje bi mnogim njegovim kolegama bio potreban dubler.

Osim Kijana, koga publika jedva čeka da vidi, ljubitelji dobrih akcija takođe se raduju izlasku filma sledeće godine jer će u njemu glumiti i Hale Beri.

Pogledajte scene sa snimanja trećeg nastavka ovog popularnog filma u nastavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: