Pevač Miki Jevremović u komi

Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju.

Izvor: B92

Sreda, 11.01.2017.

21:09

Pevač Miki Jevremović u komi
Foto: Screenshot

Legenda zabavne muzike Miki Jevremović (75), koji je 27. decembra imao težak moždani udar, već nekoliko dana je u komi. Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, što je za “Novosti” potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović, koji je rekao da ga lekari održavaju u životu na aparatima i da je sve u božjim rukama.

- Miki je u utorak bio na reanimaciji - rekao je Zoran. - Razgovarao sam sa lekarima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživeo je jak moždani udar, sada mu se stanje zakomplikovalo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pevač je odvezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvesnom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: