Ponedeljak, 21.12.2009.

14:12

Atheist Rap na MTV-u

Novi spot popularne grupe za pesmu ,,Njanjava”, biće premijerno emitovan 21. decembra u 20 časova u novom televizijskom formatu ,,MTV premijera”.

Izvor: B92

Default images

MTV će premijerno emitovati novi spot sa aktuelnog albuma ,,Priče matorih pokvarenjaka” koji je 30. novembra tačno u podne postavljen za besplatno preuzimanje, a samo u prva 24 sata je skinut 7500 puta.

Atheist Rap su odlučili da novi album poklone svojoj publici u znak zahvalnosti za podršku koju su od nje imali tokom svih prethodnih 20 godina, a pogotovo prilikom ovogodišnje jubilarne turneje. Istovremeno 30. novembra se u izdanju SKC NS pojavilo i CD izdanje novog albuma koje sadrži 4 bonus kompozicije.

,,MTV Premijera” je novi format koji ekskluzivno predstavlja najnovije numere iz celog regiona a tokom sledeće nedelje, spot grupe Atheist Rap ,,Njanjava” biće emitovan čak 40 puta.

Spot za pesmu ,,Njanjava", reditelja Lazara Drecuna je većim delom snimljen u novosadskom M.F.A.M.-u (Manual Forgotten Arts Museum), i u njemu glumi mladi novosadski glumac Jovan Živanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: