Subota, 21.06.2008.

10:05

Džajls Piterson na Nišvil festivalu

Popularni britanski di džej Džajls Piterson biće jedna od zvezda Nišvil džez festivala koji će se održati od 14 - 17. avgusta na Letnjoj pozorici u Nišu.

Izvor: B92

Default images

Piterson, redovni gost Beograda već sedam godina, poznat po svojim solo nastupima i emisiji "Worldwide" koju prenosi Radio B92, u Nišu će nastupiti u duu sa možda najvećom novom nadom esid džeza, džeza i soula, pevačem Hozeom Džemsom (Jose James).

Pored Pitersona i Džemsa na Nišvilu ove godine svira i velikan džez roka Bili Kobam (koji će dan pre početka festivala održati radionicu za bubnjare) i legenda svetskog bi bapa trubač Duško Gojković.

Takođe, za sada je potvrđeno učešće hora “Misteriozni glasovi Bugarske” (dobitnici “Gremija” u kategoriji "World music"), sastava "The New York Ska Jazz Ensemble" koji predvodi saksofonista Hugo Zigmet, kao i japansko – korejskog saksofoniste Sun Kima.

Detaljni program i spisak svih izvođača biće saopšteni tokom iduće nedelje.

Kompleti karata po ceni od 2.400 dinara uskoro će biti u pretprodaji u prodavnicama “IPS-a" i na svim prodajnim mestima “Eventima”. Ulaznice za jedno veče prodavaće se po ceni od 800 dinara.

U Nišu, karte se mogu kupiti u prodavnici "Happy house" i u prostorijama Nišvil radija (Bulevar Zorana Đinđića 58a) gde, uz indeks, studenti mogu da preuzmu svoje komplete po ceni od 1.500 dinara, odnosno – 600 dinara za jedno veče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: