Ponedeljak, 04.05.2015.

08:54

Tetovo: Dete palo niz stepenice

Od eksplozije bombe u Maloj Rečici kod Tetova, u blizini sedišta albanske Demokratske unije za integraciju, čiji je lider Ali Ahmeti, nema povređenih.

Izvor: Tanjug

Default images

Ali je jedno dete iz komšiluka dobilo lakeše povrede tako što je zbog straha od detonacije pala niz kućne stepenice.

Istraga o ovom incidentu je u toku, a izvori bliski ovoj partiji su izjavili da su viđene dve osobe na motorciklu u blizini sedišta DUI-a u Maloj Rečici kod Tetova.

Eksplozija se dogodila sinoć oko 21.30.

Prema nezvaničnim informacijama koje su mediji dobili od očevidaca, na sedište DUI-ja su bombu "kašikaru" bacila dva nepoznata lica sa motora u pokretu.

U trenutku eksplozije u zgradi se nalazio samo čuvar, a od siline eksplozije je oštećena ograda. Ali Ahmeti se u toku međuetničkih sukoba u Makedoniji 2001. godine nalazio na čelu Oslobodilačke nacionalne armije (ONA), a posle završetka sukoba i Ohridskog sporazuma, našao se na čelu partije Demokratska unija za integraciju (DUI), koja godinama unazad učestvuje u državnoj vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: