Sednica Glavnog odbora SNS 17. 4.

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana 17. aprila i na njoj će biti razmatran dosadašnji rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti, izjavio je Vučić.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 31.03.2015.

16:18

Default images
Foto: Tanjug

"Doneli smo odluku da se 17. aprila održi sednica Glavnog odbora gde ćemo razmatrati aktueltnu političku situaciju i doneti sve najvažnije odluke. Biće razmatran i rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti", kazao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva te stranke u Beogradu.

Premijer je istakao da je na današnoj sednici Predsedništva SNS analizirano "do sada učinjeno u svetlu važnih i teških ekonomskih reformi".

"Analizirali smo do sada učinjeno i u svetlu značajnih političkih, namerno kažem političkih, a ne pravnih, pritisaka koji su usledili i koji se pojačavaju prema Srbiji, posebno imajući u vidu poslednje političke pritiske iz Haškog tribunala", naveo je Vučić. Sednica Predsedništva vladajuće Srpske napredne sranke (SNS) održana je danas u sedištu te partije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: