Nedelja, 04.01.2015.

19:31

Troje poginulo u udesu kod Vrčina

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 18.30 dogodila na autoputu Beograd-Niš poginule su tri osobe.

Izvor: B92

Default images

Kako saznaje B92, automobil zaječarskih registarskih oznaka je, krećući se u smeru ka Beogradu izleteo sa puta kod skretanja za Vrčin.

Kako javlja reporter B92 sa lica mesta, na kolovozu nema tragova kočenja, a bela "Opel Korsa" je sletela u jarak, nekoliko puta se prevrnula i zaustavila kod betonskog bedema nadvožnjaka.

Potparolka Hitne pomoći doktorka Nada Macura izjavila je da su saobraćajnoj nesreći kod Vrčina život izgubila dva muškarca, stara 62 i 28 godina, i jedna 55-godišnja žena.

Ona je rekla da je smrt konstatovala doktorka iz Hitne pomoći Kaluđerica i da su vatrogoasci i policija već bili na mestu nesreće u trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći iz Kaluđerice.

Prema prvim informacijama poginuli su iz Sokobanje, a verovatno se radi o tročlanoj porodici.

Policija je obavila uviđaj i konstatovala da nije bilo kontakta sa drugim vozilima, a veruje se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i mokrog kolovoza.

Iako je taj deo autoputa potpuno osvetljen, ovo nije prvi put da se na toj relaciji događaju teške saobraćajne nesreće.

Deo autoputa E-75 od Niša ka Beogradu je prohodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: