B92 od novembra moderniji

Televizija B92 od novembra unapređuje svoj program emitovanjem emisija iz novih TV studija sa modernijom scenografijom i poboljšanim kvalitetom signala.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

16:44

Default images

Takođe, prelazi se na moderni format slike vrhunskog kvaliteta 16:9, a sve to u sklopu prve faze kompanijske tranzicije.

S obzirom na tendenciju da se kompanija B92 konceptualno i tehnološki razvija i da je u toku unapređenje televizijskog kanala sa nacionalnom frekvencijom, televizija B92 počinje uskoro emitovanje svog programa iz novih studija u kojima će postojeće TV emisije dobiti sasim novi i daleko bolji izgled.

Kompanija B92 će se preseliti u adaptirani objekat na Autoputu u blizini aerodroma čime se obezbeđuju uslovi da se na najbolji mogući način objedini kancelarijski i studijski prostor a samim tim i bolja funkcionalnost, što je elementarna prednost selidbe.

Preseljenje B92 u nove prostorije podrazumevaće rad u vrlo uslovnom televizijskom objektu, poboljšanje kvaliteta signala, prelazak na moderni format slike vrhunskog kvaliteta 16:9 koji je u svetu uveliko aktuelan, nove TV studije i mogućnost postavljanja novih scenografija.

Radovi na novom poslovnom objektu B92 najsavremenije tehnologije uspešno se privode kraju budući da se namenski adaptira za sve nove i stare televizijske formate.

Zvanično preseljenje dogodiće se tokom novembra kada novi prostor bude u potpunosti osposobljen za nesmetan rad, a imajuću u vidu da je premeštanje televizije sa nacionalnom frekvencijom na drugu lokaciju ozbiljan i zahtevan posao koji ni u jednom trenutku ne sme da ugrozi kvalitet sadržaja i emitovanja programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: