Ponedeljak, 11.11.2013.

22:49

Mrkić: I mi imamo jak tim za Hag

Imamo jak tim domaćih i stranih stručnjaka. Spremni za povlačenje tužbi, prvi na potezu je Zagreb, poručuje za Novosti šef diplomatije Ivan Mrkić

Izvor: Večernje novosti

Default images

Komentarišući informacije da je naš sused ojačao svoj pravni sastav zadužen za usmenu raspravu koja bi narednog proleća trebalo da bude otvorena pred MSP, ministar Mrkić naglašava da i Srbija ima svoj tim, koji dugo radi na ovom procesu:

"Naše stručnjake, kojih ima desetak, predvodi dr Saša Obradović, koji je već niz godina angažovan na sporenju pred MSP, a tu je i ambasador Petar Vico i brojni drugi. U našem timu su i domaći i strani stručnjaci".

Tim Hrvatske pred MSP predvodiće Vesna Crnić Grotić, koja će se oslanjati i na pomoć nekoliko engleskih stručnjaka, koje je Zagreb angažovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: