Devojka poginula u udesu

U sudaru dva automobila koji se dogodio u subotu oko 22 sata na Novom novosadskom putu jedna devojka je poginula, a tri osobe su povređene, javlja Blic.

Izvor: Blic, Tanjug

Subota, 26.10.2013.

23:51

Default images

Još tri su povređene, noćas na Banovom brdu izboden je muškarac koji je preminuo na licu mesta, dok je u požaru u Batajnici, srednjovečni muškarac zadobio teške opekotine i trovanje, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura.

U 22.12 sati na Novosadskom autoputu u smeru ka Zemunu, u sudaru dva vozila na licu mesta poginula je devojka - suvozač od dvadesetak godina, pošto je ispala iz vozila. Tri osobe su povređene. Mladić od 24 i devojka od 19 godina, s tupim povredama glave, grudnog koša i istezanjem vrata prebačeni su u Urgentni centar, dok je žena od 55 godine, bez vez vidljivih povreda, ali veoma potresena prevezene u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

U 02.08. sati u ulici Kneza Višeslava na Banovom brdu izboden je, u predelu grudnog koša, muškarac između 35 - 40 godina i smrt je konstatovana 02.25 sati.

U ulici Matrozova, u Batajnici, izbio je požar gde je muškarac od 54 godine zadobio opekotine drugog i trećeg stepena i trovanje ugljen monoksidom i prebačen je na Vojno-medicinsku akademiju.

U saobraćajnim nesrećama na Starom železničkom mostu sinoć su povređeni motorciklista (17) i njegov suvozač (16), u Radničkoj ulici kod "Šećerane" povređena je devojka (25), u Ugrnovcima, posle ponoći, povrede je zadobio mladić (19) i rano jutros, kod Opštine Zvezdara, još jedna osoba.

U protekla 24 sata Hitna pomoć je intervenisala 98 puta, od kojih 32 na javnom mestu, dok su pomoć lekara tražili uglavnom srčani bolesnici, oni koji su pretrpeli šlog i asmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: