Napadnut Rom u GSP-u

Trojica nepoznatih mladića napala su dečaka romske nacionalnosti starog oko 15 godina u Ustaničkoj ulici u Beogradu, u gradskom prevozu. Đilas osudio napad.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2011.

22:25

Default images

Napadači, stari oko 20 godina, udarali su dečaka pesnicama po glavi i telu. U pomoć mu je pritekao putnik u autobusu, ali je i on zadobio udarce po glavi.

Prema rečima očevidaca, incident se dogodio nešto posle 17 sati na autobuskoj liniji 31, preko puta zgrade Specijalnog suda, u trenutku kada je vozač autobusa pristao na stajalište i otvorio vrata.

Huligani su pobegli, a dečaka su odvezla kola Hitne pomoći, u svesnom stanju.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas osudio je napad na mladića romske nacionalnosti.

"Najoštrije osuđujem nasilje nad Slobodanom Nikolićem, mladićem romske nacionalnosti. Beograd je grad svih građana koji u njemu žive i verujem da će počinioci biti što pre pronađeni i kažnjeni", rekao je Đilas, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: