VUKOVIC: DJUKANOVIC CE SE ODAZVATI POZIVU PREDSEDNIKA SRJ

Izvor: B92

Subota, 15.09.2001.

14:22

Default images
Crnogorski predsednik Milo Djukanovic odazvace se pozivu predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice, da zvanicnici Srbije i Crne Gore u narednu subotu dodju u Beograd na pregovore o buducim odnosima Srbije i Crne Gore, izjavio je u subotu Miodrag Vukovic, Djukanovicev savetnik, prenosi Srna.

"Razgovor, koji ce biti odrzani 19. septembra, bice prilka da konacno uporedimo argumente dve platforme, nase - koja nudi savez nezavisnih drzava u savezu ili uniji, i druge Platforme - zajednicka redefinisana drzava", rekao je Vukovic. "Mislimo da su svi argumenti na nasoj strani i da Srbija sve vise ide ka nasoj ponudi", tvrdi Vukovic, izrazavajuci potrebu zajednickog konstatovanja kako je Jugoslavija potrosena ideja, koja pripada proslosti. U slucaju da ne dodje do dogovora, Vukovic, visoki funkcioner Demokratske partije socijalista, ocenio je da ce se time samo ubrzati procesi pregovora u Crnoj Gori i put ka referendumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: