Sreda, 31.05.2023.

19:18

Vučić predstavljen kao Hitler na karikaturi, Vučević: "Sram vas bilo, vređate i ceo srpski narod"

Predsednik SNS i ministar odbrane Miloš Vučević nazvao je sramnom i ogavnom karikaturu koja će izaći u sutrašnjem izdanju Nin-a.

Izvor: B92

Vučić predstavljen kao Hitler na karikaturi, Vučević:

Na njoj je, naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao nacistički vođa Adolf Hitler.

Vučević ističe da tom karikaturom vređaju ne samo predsednika Vučića, nego ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu.

"Vređaju i sve žrtve nacističkih monstruma i njihove potomke, među kojima je i sam predsednik Vučić kojem su ustaše ubile dedu po ocu i mnogobrojnu rodbinu. Niko od nas nema problem sa tim umetničkim "izražajima" koje nazivaju slobodom medija u istim tim medijima koji su sve samo ne oslobođeni od mržnje i bolesne ljubomore zbog uspeha predsednika Vučića", ističe Vučević.

Predsednik SNS dodaje da ipak, u jednoj normalnoj i civilizovanoj državi za bilo kakvo poređenje predsednika, kojeg je podržalo više od 2,2 miliona građana Srbije, sa fašistima, ili bilo kakve aluzije na tu temu, jedino može da se kaže - sram vas sve bilo!

"Ako osnivanje narodnog pokreta za državu, jednog saborstva oko najvažnijih nacionalnih pitanja, skupa rodoljublja i patriota oni izjednačavaju sa monstroznim idejama fašizma i nacizma, onda te što to rade ne možete nazvati nikako drugačije nego jadnicima i monstrumima koji žele zlo svom narodu i svojoj državi. Ovim su još jednom pokazali da su oni jedna besramna grupica koja je isfrustrirana od sopstvene nesposobnosti i nemoći, i da skandalozne karikature kojima "vode rat protiv predsednika Vučića potvrđuju samo da ne mrze samo Vučića, već ceo narod i državu, i da ne mogu da se pomire sa uspesima koje ostvarujemo. Jasno je da najveću pretnju sada vide u najavljenom narodnom pokretu za državu koji će upravo biti najjača brana svakom pokušaju razbijanja naše države. Toga se oni i plaše", poručio je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: