Novi haos u studiju – Rusi sve više uplašeni; "Jači su od nas" VIDEO

Olga Skabejeva, ruska voditeljka i politički komentator, iznenadila je Andreja Maročka, komandanta "narodne milicije" iz Luganska, pitanjem u svojoj emisiji.

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

20:45

Novi haos u studiju – Rusi sve više uplašeni;
Foto: Profimedia

"Mi u studiju nismo vojni analitičari, pa bih vas zamolila da mi objasnite zašto napredujemo metar po metar kada oni napreduju selo po selo – upitala je Skabejeva Maročka, očigledno nezadovoljna dosadašnjim tokom rata i dodala: 'Zašto nam trenutno stvari idu loše i kada će se to promeniti'"?

"Shvatite činjenicu da se mi ne borimo protiv ukrajinskih snaga već NATO-a i njegovih trupa. Oni imaju ogromne resurse i trenutno su jači od nas. Njihova glavna snaga su obaveštajne informacije. Oni bukvalno prate svaki naš korak preko satelita. Naravno, to im daje ogromnu prednost i trenutno su im šanse za uspeh mnogo veće od naših", kazao je Maročka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: