Subota, 18.01.2020.

08:00

Teška saobraćajna nesreća tokom noći, jutros udes na Novom Beogradu

Tokom noći u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je poginula jedna osoba, a 4 su lakše povređene. Posle 7 h jutros udes na Novom Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Teška saobraćajna nesreća tokom noći, jutros udes na Novom Beogradu
Foto: M. Ro.

Muškarac star 29 godina izgubio je život kada je na ulazu u Ugrinovce automobilom sleteo sa puta, kako se pretpostavlja, zbog magle. Nesreća se dogodila u 23.26 časova.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 100 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu.

Oko 7.30 sati jutros na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd sudarili su se putnički automobil i pikap. Putnički automobil oštećen je sa prednje desne strane i završio je na ostrvu usred kružnog toka, dok je pikap u potpunosti ulubljen spreda. Ovaj udes nije uticao na normalno funkcionisanje saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: