"Ovo je ludo": Snimak predsednice Hrvatske širi se društvenim mrežama VIDEO

Video-snimak u kojem predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sedi u predsedništvu i naglas čita "Pipi Dugu Čarapu" širi se društvenim mrežama.

Izvor: B92, index.hr

Utorak, 10.09.2019.

17:06

EPA-EFE/ Abir Sultan

"Ovo je ludo: Kolinda sedi u predsedništvu i uživljeno naglas čita Pipi Dugu Čarapu", objavio je zagrebački portal "Indeks".

Snimak je nastao u aprilu prošle godine, ali je tek sada postao popularan na društvenim mrežama, navodi portal i dodaje da je snimak napravljen u sklopu projekta Pipi Duga Čarapa, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

"Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige 'Pipi Duga Čarapa' koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice", teatralno izgovara Kolinda.

Potom je uporedila Astrid Lindgren s Ivanom Brlić Mažuranić pa se bacila na čitanje, navodi "Indeks".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: