Među stradalima na auto-putu i stranci FOTO/VIDEO

U dva lančana sudara koji su se dogodili na auto-putu Beograd-Niš stradalo je sedam osoba, a povređeno je 27. Saobraćaj je normalizovan oko 16.00.

Izvor: B92

Utorak, 09.10.2018.

08:42

Među stradalima na auto-putu i stranci FOTO/VIDEO
Foto: Anita Mitroviæ TV Prva

Prema proceni policije, na mestu udesa lakše i teže povrede je zadobilo 35 do 40 osoba, a oštećeno je oko 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

Na tom delu auto-puta dogodile su se, jutros oko 7:20, dve saobraćajne nesreće, po jedna u oba smera, jedna od druge udaljene oko 400 metara.

U saobraćajnoj policiji preciziraju da su tri osobe poginule na traci iz smera Niša, i četiri na traci iz smera Beograda.

Najpre je bilo saopšteno da su na mestu udesa stradale tri osobe, zatim šest, a prema najnovijim informacijama, stradalo je sedam osoba.

Mediji javljaju da su među stradalima sudija Apelacionog suda u Kragujevcu S. V. i njen suprug advokat M. V.

Prva televizija saznaje da je poginulo pet srpskih državljana i dva Makedonca.

Na auto-putu od Beograda ka Nišu saobraćaj je oko 16 časova normalizovan, a kako je saopšteno iz "Puteva Srbije", saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom u oba smera na deonici od Ćuprije do Jagodine.

Pročitajte još: "AMAN!!!"

Pročitajte još: Među povređenima u stravičnom udesu i veliki broj stranaca

Pročitajte još: Šta se sve dogodilo na auto-putu Beograd – Niš?

Pročitajte još: Nesreća kod Jagodine opomena i za nadležne i za vozače

Pročitajte još: Svedok tragedije: Kada sam prošao Moravu – zid
Foto: Anita Mitroviæ TV Prva
U Opštu bolnicu u Jagodini smešteno je sedam povređenih osoba - dvoje državljana Srbije i po jedan Nemac, Grk, Turčin, Albanac i Poljak.

Kako je Tanjugu izjavio direktor bolnice Miloš Lukić, jedna osoba je prebačena na Odeljenje neurohirurgije u Ćupriji, a ostale su zadržane u Jagodini, i radi se o hirurškim i ortopedskim povredama.

"Povrede su ozbiljne, ali niko nije životno ugrožen", rekao je Lukić. U Urgentnom centru Opšte bolnice u Ćupriji, centralne i najveće zdravstvene ustanove između Beograda i Niša, na zbrinjavanju povređenih "angažovani su brojni lekari uključujući i direktora Slobodana Gajića", rečeno je Tanjugu.
Foto: Anita Mitroviæ TV Prva
Dva lančana sudara koja su se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Jagodine, a u kojima je poginulo sedam osoba, tragična je opomena da je krajnje vreme da se preduzmu sve potrebne mere da se takve nesreće spreče u budućnosti, ocenio je direktor Komitet za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

221 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: