"San": Tereza lutala levo-desno posle napada / VIDEO

Britanski "San", objavio je snimak sa mesta napada na parlament u Londonu na kojem se vidi kako premijerka Velike Britanije Tereza Mej juri preko parkinga.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

23:28

Getty Images

Na snimku se vidi kako ona izgleda izgubljeno tražeći prevoz da pobegne sa mesta ka kojem je išao ubica, prenosi Rojters.

Kada je britanska premijerka obaveštena o opasnosti koja preti, ona je žurno krenula ka parkingu.

Ona, kako se vidi na snimku, hoda ka automobilu u pratnji pet članova obezbeđenja, a zatim ubrzava i u trenutku panike počinje da se kreće levo-desno.

Napadač Kalid Masud, rođen kao Edrijen Rasel Adžao pregazio je u sredu tri osobe na Vestminsterskom mostu i usmrtio noževima policajca ispred zgrade britanskog parlamenta, da bi ga zatim policajci upucali i ubili.

Za ovaj napad odgovornost je naknadno preuzela Islamska država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: