Nedelja, 14.08.2016.

21:02

Put ka Bondstilu dobija ime po Bajdenovom preminulom sinu

Deo puta Uroševac-Vitina, koji vodi ka vojnoj bazi Bondstil, dobiće u sredu naziv Bju Bajden po preminulom sinu američkog potpresednika Džozefa Bajdena.

Izvor: Beta

Put ka Bondstilu dobija ime po Bajdenovom preminulom sinu
screenshot

On je radio na Kosovu, u sastavu UNMIK-a.

Tim povodom planirano je da Bajden poseti mesto u blizini Bondstila i učestvuje u ceremoniji koji organizuje Vlada Kosova, povodom imenovanja ulice u čast njegovog sina koji je preminuo 2015, u 46. godini.

Potpredsednik SAD će se, kako dopisnik Bete saznaje, u tom mestu obratiti građanima i medijima.

Bju je nakon studija gotovo deset godina radio u američkom ministarstvu pravosuđa. Kao volonter je 2001. godine otišao na Kosovo gde je bio šef radionica za tamošnje sudije i javne tužioce.

Bjuova majka poginula je u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je i on bio teško povređen, kada je imao tri godine. Tom prilikom poginula je i njegova mlađa sestra.

Džozef Bajden u dvodnevnu posetu Kosovo dolazi sa drugom suprugom Džil. Prethodno će posetiti Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: