Petak, 17.06.2016.

14:32

UNS i DNV: Ubijen novinar i voditelj Luka Popov

Novinar Luka Popov (60) pronađen je mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, potvrdili su Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine.

Izvor: Beta

Default images

Te dve organizacije su zatražile od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja.

UNS sa svojim ogrankom DNV traži od policije i tužilaštva "da hitno rasvetle okolnosti smrti Popova", voditelja lokalnih radio stanica u Čoki i Novom Kneževcu, saopštilo je to staleško udruženje.

Novinari koji su u Srpskom Krsturu preneli su UNS-u da još nema zvanične potvrde iz policije da je Popov ubijen kao i da je uviđaj u toku, a da će njegovo telo ujutro biti poslato na obdukciju u Novi Sad.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) agencji Beta je rečeno da je u Srpskom Krsturu pronađeno telo muškarca starog oko 60 godina.

"Policijski uviđaj je u toku", naveli su u MUP-u.

UNS i DNV su u saopštenju zatražili od policije i tužilaštva da saopšte i da li smrt Popova ima veze s novinarskim poslom koji je obavljao.

RTS je prethodno javio da je u Srpskom Krsturu pronađeno beživotno telo muškarca, dok je “Blic“ naveo da se radi o Luki Popovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: