Subota, 28.03.2015.

14:22

Pronađeno telo nestalog mladića?

Meštanin takovskog sela Ručići jutros je u potoku pronašao beživotno telo muškarca bez odeće i o tome obavestio policiju.

Izvor: Beta

Default images

Policija je izvršila uviđaj, a po nalogu višeg javnog tužioca pronađeno telo upućeno je na obdukciju u čačansku bolnicu.

Meštani Ručića veruju da se radi o telu devetnaestogodišnjeg Bože Ilića, koji je pre 96 dana nestao u tom selu i za kojim je od tada trajala potraga.

Ilić je 21. decembra prošle godine u jedan čas iza ponoći, bez odeće izašao iz kuće.

Prema rečima meštana, potok u kome je pronađeno telo i koji se nalazi na udaljenosti od 1,5 kilometara od kuće Ilića, ima vode samo u kišnom periodu.

Prvi rezultati obdukcije biće saopšteni za nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: