DRASKOVIC: NA REDU SU MUP, MILOSEVIC I MARKOVIC

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2000.

17:07

Default images
Predsednik SPO Vuk Draskovic rekao je danas za B2-92 da mu imena uhapsenih ne znace nista, ali da mu mnogo toga govori cinjenica da su svi osumnjiceni iz Srbije. “Napadaci su imali logisticku podrsku za bekstvo. Sada su na redu i MUP Srbije i Slobodan Milosevic i Mira Markovic. Videcemo da li ce isporuciti ubice ili ce ih cuvati za neko naredno ubistvo, protiv mene ili nekog drugog”, izjavio je Draskovic.

Draskovic je izjavio da je siguran da ce rezim u Beogradu odbiti da izruci osumnjicene za atentat na njega. "Rezim ce zastititi svoje teroriste koji su mu potrebni za izvrsenje jos mnogih teroristickih akata", rekao je Draskovic. On je u izjavi za Bi-Bi-Si rekao da "teroristicke akte organizuje vrh sluzbe drzavne bezbednosti Srbije i srbijanske vlasti" i da je Srbija "zemlja u kojoj zlocin ocigledno izvire sa drzavnog vrha". Na pitanje da li u Srbiji postoji mogucnost za odrzavanje izbora, lider SPO je odgovorio: "U Srbiji ne postoji sigurnost zivota, a kamoli uslovi za nesmetani rad politickih stranaka. Ja bih pristao na sve izbore u Srbiji kada bi Srbija omogucila izborne uslove kakvi su bili na lokalnim izborima u Podgorici i Herceg Novom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: