Sreda, 26.02.2020.

09:48

"Nema zaraženih koronavirusom, ako bude - od nas ćete saznati" VIDEO

Gostujući u Vestima jutarnjeg programa TV Prve, ministar zdravlja Zlatibor Lončar navodi da u Srbiji nema zaraženih koronavirusom.

Izvor: B92

Screenshot/TV Prva

"Kada se pojavi prvi zaraženi, saznaćete od nadležnih organa", kazao je ministar Lončar i zamolio građane da budu razumni i da veruju činjenicama.

"Jedino tako možemo da izađemo bez posledica."

On je naveo da smo potpuno spremni za sve što može da se dogodi i da imamo opremu.

Kako ministar navodi, analiza traje dva sata.

"Mi smo digli paniku zbog opeme koja se korsti u najredovnijim prilikama", navodi on i kaže da sa takvim stavom i reakcijama ne možemo pozitivno da utičemo na građane.

"Kao da je nekome cilj da izazove paniku"; zaključuje.

Ministar je naveo da će predsednik Vučić i premijerka Brnnabić dobiti presek toga kakva je trenutna situacija i šta se planira u budućnosti.

"Činjenice za ovaj virus su da je više puta slabiji od sezonskog gripa", kaže on i navodi da smo imali 24.000 obolelih od sezonskog gripa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: