Bivši TSM trener Jarge potpisao za Team Liquid

Bivši strateški trener TSM-a, Džoš “Jarge” Smit, potpisao je za ekipu Team Liquid kao glavni analitičar, objavljeno je na sajtu ove ekipe.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.01.2017.

18:16

Bivši TSM trener Jarge potpisao za Team Liquid
foto: Team Liquid

“Timovi su i ranije imali veliki broj trenera i analitičara, ali koliko ja znam, ovo je najveće osoblje bilo kog tima u istoriji LCS lige“, rekao je Jarge u svojoj izjavi.

Jarge je prethodno bio strateški trener ekipe TSM u periodu od 2015. do 2016. godine. On je napustio tim u aprilu, nakon što je ekipa završila na drugoj poziciji u prolećnom plej-ofu. Pre pridruživanja ekipi TSM, bio je glavni analitičar ekipe Fnatic.

Pored Jarge-a, Team Liquid je 13. januara potpisao bivšeg trenera Apex Gaming-a, Brandon “Saintvicious“ Di Marka, o čemu smo već pisali.

Zajedno sa analitičarima Kevin “TeekHay“ Breken i Keit “Snowspots“ Tores, njih dvojica će pomoći timu u narednoj NA LCS sezoni, koja za njih počinje 21. januara protiv ekipe Counter Logic Gaming.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: