Japanski avio-prevoznik poklanja 50.000 povratnih karata: Postoje samo tri uslova

Japan erlajns je objavio da poklanja 50.000 povratnih karata, ali ne očekujte da ćete besplatno posetiti Zemlju izlazećeg sunca.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.12.2019.

18:39

Japanski avio-prevoznik poklanja 50.000 povratnih karata: Postoje samo tri uslova
Foto: Depositphotos/Boarding2Now

Te karte su samo za letove između Tokija i Osake.

Namera je da se turisti koji dolaze u japansku prestonicu podstaknu da izađu iz tipičnih urbanih centara tokom posete toj zemlji.

"Japan je mnogo više od blještavih svetala u urbanim centrima", kaže se u saopštenju Japan erlajnsa izdatom danas, koje prenosi Biznis insajder.

U saopštenju se dodaje da "posetioci mogu više da saznaju o fascinantnoj istoriji i kulturi Japana tako što će istražiti različite regione zemlje".

Skoro 2,5 miliona stranih gostiju posetilo je Japan samo u oktobru, a turistička industrija donela je zemlji oko 37 milijardi dolara.

Međutim, državna statistika pokazuje da turisti u velikoj većini posećuju region Kanto, gde se nalazi Tokio, kao i Kansaj gde su Osaka i Kjoto.

Manje, ruralne oblasti nisu u stanju da prihoduju od turizma, ali Japan erlajns bi ovom promotivnom akcijom da podstakne turiste da ih otkriju.

Postoje tri uslova za dobijanje karata. Vaš pasoš mora biti izdat u nekoj drugoj zemlji, ne u Japanu, ili morate imati trajno boravište izvan te zemlje; morate biti u Japanu između jula i septembra naredne godine; i imati karticu za sakupljanje nagradnih milja Japan erlajnsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: