Imate problem sa automobilom? Žalite se šefu lično

Preduzetnik koji ima automobil kompanije "Tesla" Loic le Meur požalio se na nedostatak slotova na Teslinim stanicama za punjenje.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

18:39

Imate problem sa automobilom? Žalite se šefu lično
(Foto: Getty images)

Kako je rekao, ljudi koriste Tesline stanice kao besplatna mesta za parkiranje i ostavljaju automobile čak i nakon što su napunjeni do kraja. On je svoju žalbu, verovatno ne očekujući previše, putem Tvitera uputio osnivaču i direktoru kompanije Tesla motors Ilonu Masku.

Ilon Mask na Tviteru ima više od šest miliona pratilaca i dnevno dobija hiljade tvitova, međutim, ovaj mu je zapao za oko:

“Imaš pravo, to zaista postaje ozbiljan problem. Mesta na stanicama namenjena su za punjenje, a ne za parkiranje. Krećem u akciju".

Šest dana kasnije,Tesla motors je objavio saopštenje, epilog možete pročitati na našoj stranici Automobili.

Oduševljen brzom reakcijom, Loic le Meur podelio je iskustvo s novinarima.

“Tesla motors je kompanija u kojoj radi oko 30.000 radnika. Iako tek treba videti da li će ovo rešenje da upali, ovakva munjevita reakcija je mnogo više od genijalnog PR.” .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: