Lidl kupio 62 ara zemlje u Leskovcu

Nemački trgovinski lanac "Lidl" kupio je zemljište od 62 ara za gradnju hipermarketa u Leskovcu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2015.

14:36

Default images
Foto: B92

Zemljište u gradskoj svojini otkupljeno je po početnoj ceni od 625.000 evra, na javnom nadmetanju gde je ovaj trgovinski lanac bio jedini ponuđač.

Reč je o lokaciji na kojoj je sada zelena pijaca kod stare autobuske stanice, sa objektom od 300 kvadrata za prodaju mleka i mlečnih prerađevina.

Otvaranje ponude i prodaju obavili su članovi Komisije za otuđenje nepokretenosti u javnoj svojini s predsednikom Zoranom Vukašinovićem na čelu, a papire je ispred tročlane delegacije "Lidla" potpisao Dragan Džigoja, direktora razvoja i ovlašćeni zastupnik.

Predstavnici "Lidla" nisu imali ovlašćenje da govore o planovima i rokovima izgradnje hipermarketa u Leskovcu.

Trgovinski lanac "Lidl" je međunarodni diskontni lanac supermarketa sa sedištem u Nemačkoj, koji posluje u 25 zemalja, a ima više od 200.000 zaposlenih u više od 10.000 filijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: