Vučić: Ulaganja jedina šansa Srbije

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je da su strane investicije jedina šansa Srbije za izlazak iz ekonomske krize.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 14.12.2011.

13:55

Default images

Vučić je to kazao u razgovoru sa direktorkom za Južnu i Centralnu Evropu američkog Stejt dipartmenta Dženifer Braš, saopšteno je iz SNS.

U saopštenju je navedeno da je Vučić sa Braš, tokom radne posete Vašingtonu, razgovarao o svim aktualnim političkim i ekonomskim pitanjima u Srbiji, o stanju u regionu, pitanju Kosova i Metohije, kao i trenutnoj poziciji Srbije u okviru procesa evropskih integracija i nastavku evropskog puta Srbije.

SNS navodi da je zamenik predsednika SNS posebno naglasio da ta stranka smatra da je najvažniji zadatak Srbije unapređenje ekonomskog razvoja zemlje.

Vučić će posetiti i Čikago, gde će razgovarati sa predstavnicima srpske dijaspore, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

15 h

Podeli: