Srbija

Ponedeljak, 01.10.2018.

13:58

"Objekat na Pančićevom vrhu? Ne bavimo se time"

Direktor Skijališta Srbije Dejan Čika izjavio je, povodom gradnje nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu, da nije na preduzeću da prijavljuje nelegalnu gradnju.

Izvor: Tanjug

(Foto: Thinkstock)

"To nije moj deo posla, da prijavljujem nelegalnu gradnju. Postoje određena ministarstva i institucije, inspekcije, koje vode računa o tome. 'Skijališta' se time ne bave", rekao je Čika upitan zašto nije prijavio nelegalnu gradnju na Kopaoniku.

Na pitanje da li su isključili struju i vodu tom objektu, Čika je rekao da su struja i voda isključeni čim su "Skijališta" dobiila nalog od Ministastva građevinarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

12 h

Podeli: