Aktuelno 19

16.05.2024.

8:59

Bejbi Lazanja se povlači? FOTO

Hrvatski predstavnik na Evroviziji, Bejbi Lazanja, obratio se javnosti putem Instagram storija i poručio je da mu je potreban mir.

Izvor: B92.net

Bejbi Lazanja se povlači? FOTO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

"Drage kolege novinari, kada vidim vaše poruke i pozive osećam potrebu da vam se ovde obratim. Cenim vas interes i poštujem vaš rad. Ipak, istovremeno pozivam i vas na razumevanje za mojom potrebom da se odmorim i smirim. Ovo je bio dug i ponekad izolovan put o kojem ću vam rado pričati uskoro, a do tada vas molim za razumevanje. Vaš Marko", napisao je Bejbi Lazanja na Instagram storiju.

Nakon osvojenog drugog mesta na Evroviziji, Bejbi Lazanja se susreo sa ogromnom popularnošću, kako u svetu, tako i u regionu. U Zagrebu ga je nakon takmičenja dočekao veliki broj ljudi, a danima je glavna tema u medijima.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: