Nikolić odlikovao Kravčenka i Dibalja

Povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, predsednik Tomislav Nikolić uručio je priznanja istaknutim pojedincima i institucijama.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.02.2017.

15:43

Nikolić odlikovao Kravčenka i Dibalja
Foto: NIS

Zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u javnom radu, privrednoj delatnosti i jačanju prijateljstva Republike Srbije i Ruske Federacije odlikovan je Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS.

Kao dugogodišnji generalni direktor jedne od najvećih energetskih kompanija u regionu, koja je u većinskom vlasništvu ruske kompanije „Gasprom njeft“, Kravčenko je postigao izuzetne rezultate u jačanju ekonomske saradnje dve zemlje, ali takođe i u oblasti razvoja prijateljskih, kulturnih i humanitarnih odnosa Srbije i Rusije.
Foto: NIS
Ordenom je odlikovan i Aleksandar Dibalj, član Upravnog odbora „Gasprom njefta” i zamenik generalnog direktora ove kompanije za korporativne komunikacije. Gospodin Dibalj je odlikovan zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u povezivanju i jačanju kulturnih i privrednih veza Ruske Federacije i Republike Srbije. Kompanija „Gasprom njeft“ realizuje obiman društveno-odgovorni program namenjen podršci kulturnim projektima i istorijskom nasleđu Srbije.

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije, povodom Dana državnosti tradicionalno uručuje priznanja istaknutim pojedincima i institucijama, koji svojim radom i humanošću na najbolji način promovišu prave društvene vrednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: