Vučić sa Mitasom o radnim mestima

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima češkog proizvođača pneumatika "Mitas" s kojima je razgovarao o povećanju broja zaposlenih u Srbiji.

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

17:59

Default images

Kako je saopšteno iz Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije, Vučić i rukovodeći ljudi "Mitasa" razgovarali su i o podsticajnim paketima koje bi srpska vlada mogla da ponudi za otvaranje novih radnih mesta.

"Mitas" u Srbiji posluje od 2008 i u svojoj fabrici u Rumi, koja zapošljava 566 radnika, godišnje proizvede oko 300.000 komada pneumatika.

Ta kompanija je druga u Evropi po proizvodnji pneumatika za poljoprivredne mašine, sa 35 posto zastupljenosti na evropskom tržištu, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: