Krediti za energetsku efikasnost

Banca Intesa i Fond "The Green For Growth Fund" (Grin for Grout fond) potpisali su Ugovor o kreditnoj liniji za podršku unapređenju energetske efikasnosti.

Izvor: B92

Sreda, 22.08.2012.

12:26

Default images

Ukupan iznos je 7 miliona evra a sredstva su namenjena kreditiranju fizičkih lica, a zajmovi će građanima biti dostupni u dinarima i indeksirani u evru.

"U skladu sa svojim opredeljenjem da društvenu odgovornost integriše u sve segmente poslovanja, kao i sa politikama matične bankarske grupe Intesa Sanpaolo i njenom posvećenošću zaštiti životne sredine, Banca Intesa je bila prva banka na domaćem tržištu koja se priključila programu subvencionisanih kredita za energetsku efikasnost namenjenih stanovništvu, koji je Vlada Republike Srbije pokrenula ove godine. GGF kreditna linija dodatno će ojačati kapacitet Banke za pružanje podrške poboljšanju energetske efikasnosti koja će građanima omogućiti da ostvare značajne uštede energije i istovremeno dati aktivni doprinos zaštiti okoline i ukupnom razvoju društva", izjavio je Marko Kapelini (Marco Capellini), zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: