BBC

Nedelja, 19.05.2019.

17:22

Arnold Švarceneger napadnut na događaju u Južnoj Africi

Glumac je nakon napada rekao fanovima da "ne treba ni zbog čega da brinu“.

Izvor: BBC

Arnold Švarceneger napadnut na događaju u Južnoj Africi
Švarceneger pozvao fanove da obrate pažnju na sportiste, a ne na napad/AFP

Holivudska zvezda Arnold Švarceneger napadnut je na događaju u Južnoj Africi.

Bivši guverner Kalifornije razgovarao je sa fanovima na sportskom događaju Arnold Classic Africa kada ga je jedan muškarac udario u leđa.

Napadač je uhvaćen nakon incidenta.

Švarceneger se na Tviteru zahvalio fanovima što birnu, ali je dodao da nema razloga za brigu.

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1129805366513025028 Na video snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama vidi se da je Švarceneger pozirao za fotografisanje na događaju u Johanesburgu u subotu, kada ga je čovek udario u leđa.

Zvezda Terminatora se spotakao unapred nakon udarca, a napadač je pao na pod, gde ga je obezbeđenje odmah uhvatilo.

Kasnije je predat policiji, rekli su zvaničnici.

Švarceneger je sa više od četiri miliona pratilaca na Tviteru podelio: "Mislio sam da me gomila gura, što se često dešava. Shvatio sam da sam napadnut tek kada sam video snimak kao i svi vi."

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1129768197094346753 Kasnije je pozvao fanove da svoju pažnju usmere na sportiste na događaju umesto na napad.

"Ovde u Južnoj Africi na @ArnoldSports imamo 90 sportova i 24.000 sportista svih uzrasta i sposobnosti koji inspirišu sve nas da ustanemo s kauča. Hajde da ih stavimo u centar pažnje", napisao je on na Tviteru.

Manifestacija Arnold Classic Africa se održava svakog maja i ima niz događaja, uključujući bodibilding i borbene sportove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: