Kako zaštititi auto od ogrebotina u javnoj garaži? Dalmatinac smislio rešenje FOTO

Fotografija iz jedne garaže u Dalmaciji postala je hit na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2021.

10:29

Kako zaštititi auto od ogrebotina u javnoj garaži? Dalmatinac smislio rešenje FOTO
Foto: ben bryant/shutterstock

Kada ostavljate svoj automobil u javnoj garaži ili na parkingu, uvek postoji rizik da ga napažljivi vozači koji se parkiraju pored vas ogrebu kada otvaraju vrata.

Do sada su smišljena brojna rešenja za ovaj problem - od običnih zaštitnih bočnih lajsni do sistema koji aktiviraju plastični odbojnk sakriven u vratima kada se ona otvaraju - ali ni jedno ne garantuje stoprocentni uspeh.

Neki vozači pribegavaju očajničkim merama, pa je tako jedan vozač BMW-a zauzeo dva parking mesta, a svoj automobil parkirao po sredini. Pritom je uredno platio za oba mesta.

Najnoviji slučaj pokušaja zaštite automobila u garaži zabeležen je na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" i nasmejao je mnoge, a bilo je i predloga da se ovaj "izum" patentira.

Pogledajte kako je ovaj vlasnik Toyote Yaris zaštitio svog ljubimca na četiri točka:

Zaštita od boènih udara. Šta se èeka s patentiranjem?

Posted by Dnevna doza prosjeènog Dalmatinca on Saturday, April 10, 2021

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: